DETAILS


Op de webiste staat: “Spinning Wheels”als logo. Dit geeft weer dat Deny altijd onderweg is en zijn wielen draaien en draaien om U een fantastische vakantie te bezorgen.

Deny spreekt Engels en voldoende Nederlands.

Hij kan voor U de hele reis regelen, U kunt vertellen wat U wilt zien, of U kunt het overlaten aan Deny . Hij stelt dan een prachtige reis voor U samen dat past in het aantal dagen dat U op Java bent. U kunt natuurlijk ook zelf een reis hebben samengesteld, geen nood ook dan kunt U Deny inhuren.

Het is belangrijk te weten dat de maximale rijtijd per dag 10 uur is. Om de 2 uur moet er gerust worden. Dit alles in het kader van de veiligheid voor zowel de reizigers als de gids/chauffeur.

Prijzen:

1 – 3, hooguit 4 personen: 55 euro

4 -  8 personen: 80 euro.  

8 personen is maximaal.

In de prijs begrepen: gebruik auto met chauffeur, benzine, tolgeld, parkeergeld, overnachtingen chauffeur. 

Niet inbegrepen: eigen overnachtingen, de maaltijden, entrée gelden, locale gidsen e.d.

Wij hebben de prijzen moeten verhogen omdat de prijzen van benzine, tolgelden, parkeergelden en overnachtingen voor de chauffeur drastisch verhoogd zijn.

Houdt U rekening met het feit dat er empty run dagen berekend worden. Dit omdat de chauffeur/gids met een lege auto naar huis rijdt. Vanaf de ferry naar Bali terug naar Bogor is dat 2 dagen.  Ditzelfde geldt uiteraard ook als U Uw reis met Deny in Bali begint: hij moet dan immers met een lege auto naar U toe komen rijden.

In 2018 begint de Ramadan op 17 mei. Idul Fitry (Suikerfeest) is op 15, 16, 17 juni.

Een visum is verplicht om Indonesië binnen te komen. U kunt dat kopen bij aankomst in Indonesië. Maar U kunt dat ook in Nederland als doen.

Access Indonesia.

Heeft U vragen over het verkrijgen van een visum of wilt U een afspraak met Access Indonesia maken, dan kunt U bellen of emailen:
Telefoon: 070 8875020. Mobiel: 0651152727. Email: info@accessindonesia.nl

Contactpersoon voor Deny Rusnandi in Nederland.. Hier wordt het contact formulier naar toe gestuurd.

Marjoke Verschoor

0492 474657

marjoke.verschoor@kpnmail.nl

Contact gegevens Deny Rusnandi:

Telephone: 0062 812 9232 708

deabogor@hotmail.com