DETAILS


Op de webiste staat: “Spinning Wheels”als logo. Dit geeft weer dat Deny altijd onderweg is en zijn wielen draaien en draaien om U een fantastische vakantie te bezorgen.

Deny spreekt Engels en voldoende Nederlands.

Hij kan voor U de hele reis regelen, U kunt vertellen wat U wilt zien, of U kunt het overlaten aan Deny . Hij stelt dan een prachtige reis voor U samen dat past in het aantal dagen dat U op Java bent. U kunt natuurlijk ook zelf een reis hebben samengesteld, geen nood ook dan kunt U Deny inhuren.

Het is belangrijk te weten dat de maximale rijtijd per dag 10 uur is. Om de 2 uur moet er gerust worden. Dit alles in het kader van de veiligheid voor zowel de reizigers als de gids/chauffeur.

Prijzen:

1 – 4 personen: 50 euro

4 -  9 personen: 75 euro.   9 personen is maximaal.

In de prijs begrepen: gebruik auto met chauffeur, benzine, tolgeld, parkeergeld, overnachtingen chauffeur. 

Niet inbegrepen: eigen overnachtingen, de maaltijden, entrée gelden, locale gidsen e.d.

Deze prijzen gelden voor zolang de benzine prijzen niet drastisch verhoogd worden. Veranderingen worden meteen op de website vermeld.

Houdt U rekening met het feit dat er empty run dagen berekend worden. Dit omdat de chauffeur/gids met een lege auto naar huis rijdt. Vanaf de ferry naar Bali terug naar Bogor is dat 2 dagen.  Ditzelfde geldt uiteraard ook als U Uw reis met Deny in Bali begint: hij moet dan immers met een lege auto naar U toe komen rijden.

In 2018 begint de Ramadan op 17 mei. Idul Fitry (Suikerfeest) is op 15, 16, 17 juni.

Een visum is verplicht om Indonesië binnen te komen. U kunt dat kopen bij aankomst in Indonesië. Maar U kunt dat ook in Nederland als doen.

Access Indonesia.

Heeft U vragen over het verkrijgen van een visum of wilt U een afspraak met Access Indonesia maken, dan kunt U bellen of emailen:
Telefoon: 070 8875020. Mobiel: 0651152727. Email: info@accessindonesia.nl

Contactpersoon voor Deny Rusnandi in Nederland.. Hier wordt het contact formulier naar toe gestuurd.

Marjoke Verschoor

0492 474657

marjoke.verschoor@kpnmail.nl

Contact gegevens Deny Rusnandi:

Telephone: 0062 812 9232 708

deabogor@hotmail.com